Trainingen

Ik train, coach, adviseer en spreek over: ► Netwerken ► Elevator Pitches ► Sales Pitches

Linkedin

Altijd al alles willen leren over Linkedin en hoe u dit kunt toepassen voor uw bedrijf? Van hoe u uw profiel kunt optimaliseren tot hoe u groepen opstart en discussies gaande houdt! LinkedIn is een zakelijk relatienetwerk. Het biedt uitgelezen mogelijkheden om uw zakelijk netwerk kwalitatief te versterken en flink uit te breiden. U kunt er leads uit halen, uw online reputatie en uw merk versterken, kennis opdoen en gevonden worden op uw eigen kwaliteiten. LinkedIn trainingen zijn altijd maatwerk. Variërend van een korte presentatie tot een incompany leergang van vijf dagen.

Twitter

Twitter is het meest laagdrempelige platform voor online netwerken. Het is de ideale bron voor het vinden, leggen en onderhouden van contacten. Èn voor het vinden en delen van informatie. Tegelijk is het voor velen een bron van irritatie. Al die berichten door elkaar, al die onzin. Wat móet je ermee?

Als ik u één tip mag geven over het gebruik van Twitter: Kijk niet op de timeline! En ja, dat is inderdaad wel de startpagina van Twitter. Maar daar moet u dus niet wezen als u Twitter praktisch wilt gebruiken…. Waarom niet? En waar dan wel? Dat leg ik u graag uit als u contact me opneemt.

Elevator pitch

De elevator pitch bestaat niet. Toch is het goed om je hierin te trainen. Waarom? Omdat de training Elevator Pitch een ‘snelkookpan’ is waarin je heel veel leert.
Zoals

  • Hoe stel je je kort en bondig voor
  • Hoe sluit je aan op de wensen van je gesprekspartner
  • Ik leer je hoe je die kennis toe kunt passen in je mondelinge communicatie. Meer weten? Neem contact op!

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.